Vårt utbud

Pilates

Pilates aktiverar kroppens djupt liggande muskler och ökar styrkan i hela kroppen. Balanserar styrka, smidighet och ger en välbalanserad kropp. Pilates förbättrar balans, stabilitet, cirkulation och ökar vår rörlighet och vårt fokus. 


Pilates har de redskapen som många människor behöver för att förstå hur de ska kunna träna säkert, effektivt och mer ändamålsenligt. Pilates ökar vår kroppskontroll och förbättrar hållning och placering. Genom att träna pilates höjs prestationen i andra sporter.


Pilates är en skonsam, effektiv och säker träning med mängder av variationer, vilket gör att alla kan träna pilates, oavsett ålder och fysisk status. Inga förkunskaper krävs. Pilates är även framgångsrikt som rehabilitering efter skador och sjukdom samt passar utmärkt som förebyggande träning.


Reformers på Barre

I denna klass inspireras vi av pilatesmaskinen Reformers med hjälp av pilatesredskapen Flexband, Pole och Barre. En kombination av redskap som skapar en pilatesklass som stärker hela kroppen med övningar hämtade från Reformers. 


Barre

Vi ökar pulsen och tar pilatesträningen med dess tekniker till balettstången. Barre är en pulshöjande helkropssträning där vi håller på pilatestekniker och tonar våra muskler. Vi förbättrar vår hållning, stärker oss på djupet och ökar vårt fokus, balans och rörlighet. 

Yinyoga

Yinyoga är en mjuk form av yoga som hjälper oss att släppa på spänningar i både kropp och sinne. Alla positioner sker liggandes eller sittandes. Här stärker vi vår förmåga att koppla av, vila och skapa återhämtning. I yinyoga ökar vi vår rörlighet och vårt fokus. Inga förkunskaper krävs.

Aktuellt Schema

Måndagar

Pilates kl 17-18


Tisdagar

Nybliven Mamma Pilates kl. 10-10.50

Yinyoga kl 17-18.15

Pilates kl 18.30-19.30


Onsdagar

Reformers på Barre kl 17-18


Torsdagar

Pilates kl 17-18


Fredagar

Barre kl 15-16

Pilates för Män kl 17-18


Pris för 10 tillfällen 1980 kr.

Om man missar sin klass får man lov att ta igen på en annan klass inom pågående termin.


För info och anmälan

info@pilatesstudionfalkenberg.se eller via telefon 070 618 28 51

Anmälan till klasserna är bindande.

Varmt välkomna alla med er anmälan.