Personlig Träning

Pilatesstudion i Falkenberg erbjuder Personling Träning i pilatesmaskinen Reformers, Pilates på Matta, Yinyoga, Barre och Reformers på Barre.


Som PT-kunde får du full uppmärksamhet av din tränare och kan finslipa teknikerna. Personlig träning är för alla, inga förkunskaper krävs. Den personliga träningen anpassas efter din förmåga och du får träna ensam i den lugna studion tillsammans med din PT. 


Pilates är en fantastisk skonsam helkroppsträning som ger en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp. Pilates ökar vår kroppskontroll, aktiverar kroppens djupt liggande muskler och förbättrar vår balans, cirkulation och stabilitet. Genom att träna pilates höjs vår prestation i andra sporter och träningsmetoder.


Reformers är en exklusiv pilatesmaskin som ger en säker och effektiv helkroppsträning där du tränar stryka, smidighet, uthållighet och balans. Träningen anpassas efter din nivå som PT-kund, inga förkunskaper krävs. Reformersmaskinen har ett fjädersystem som kan erbjuda ett annat motstånd än kroppsviktens. Övningarna finns i oändliga variationer. Pilatesstudion har valt att använda sig av Merrithews reformers. I över 30 år att de designat och byggt bland de bästa pilatesmaskiner i branschen. Maskinerna är av högsta kvalité och i de finaste tillverkningsmaterialen på marknaden.